Oglasio se KSS o Svetislavu Pešiću!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport

otkud sad ovo?

Oglasio se KSS o Svetislavu Pešiću!

Selektor Srbije odlazi?

Objavljeno: 13:01h

Kao grom iz vedra neba se pojavila vest da Svetislav Pešić više neće biti selektor Srbije.

U jeku ovih spekulacija, KSS je na zvaničnom sajtu objavio vest o specijalnom predavanju selektora i ni reč o navodima srpskih medija.

- Udruženje košarkaških trenera Srbije će u saradnji sa selektorom Svetislavom Pešićem organizovati specijalno predavanje za sve članove pred početak svih liga. Održavanje ovog predavanja predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za sve trenere, jer će imati priliku da uče od jednog od najvećih stratega u istoriji naše košarke.

Seminar će se održati 21. septembra 2024. sa početkom u 12.00 časova u dvorani „Master“ u Zemunu. Prijave za sve prisutne članove Udruženja počeće od 10.00 časova.

Ovo će biti obavezan seminar za sve trenere, u organizaciji Udruženja trenera, pa u UKTS veruju da će sala biti prepuna kako bi zajedno slušali i učili od najboljeg. Takođe, UKTS želi da izrazi posebnu zahvalnost selektoru Pešiću za sve što je učinio za naš sport i u tom duhu planira da mu dodeli specijalnu nagradu pre početka predavanja pod nazivom “Specijalna nagrada za izuzetna dostignuća u trenerskoj karijeri”.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešićfoto: Starsport

S obzirom na to da je selektor Pešić već dobitnik „Nagrade za životno delo“ UKTS, naša trenerska organizacija želi da ova nova nagrada bude jedinstvena i simbolična, ističući njegove najnovije uspehe, uključujući osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Svi treneri koji još nisu izmirili svoje obaveze i izvršili licenciranje, imaće priliku da to učine pred početak seminara u dvorani „Master“ - stoji na sajtu KSS.

Bonus video:

04:36

Svetislav Pešić na dočeku u Skupštini grada

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.